Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2011

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΡΩΣΙΔΑ....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θόρυβο έχει προκαλέσει στη Ρόδο η δημοσιοποίηση είδησης σε δύο blog στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία μια υπήκοος Ρωσίας εξασφάλισε σημαντικά ποσά και όχι μόνο, εκβιάζοντας επιφανείς επιχειρηματίες του νησιού με τους οποίους είχε εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις.


Στις αναρτήσεις με τίτλο "Έβαζε στο «μάτι» επιφανείς ανθρώπους της Ρόδου" τα blog ola-e-tipota.blogspot.com και prionokordela.gr αναφέρουν τα εξής:

"Νέο κρούσμα απάτης, με οσμή ροζ σκανδάλου στη Ρόδο, με πρωταγωνίστρια μια αλλοδαπή.

Η Ρωσίδα καλλονή κατά τα φαινόμενα ήταν συχνή πελάτισσα σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού των ιπποτών. Σε αυτό το ξενοδοχείο καθημερινά πηγαινοέρχονταν μεγαλοεπιχειρηματίες, δικηγόροι και γενικά άνθρωποι της καλής κοινωνίας της πόλης.

Για την Ρωσίδα ήταν τα «εύκολα θύματα» που αφού τους προσέγγιζε, τους υποσχόταν μια υπέροχη νύχτα. Οι αντιστάσεις των περισσότερων ήταν μειωμένες απέναντι στην καλλονή και την ακολουθούσαν σε κάποιο από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Την ώρα που τελείωναν την σεξουαλική πράξη η Ρωσίδα «βουτούσε» λεφτά, ρολόγια ή οτιδήποτε πολύτιμο αντικείμενο είχε ο «πελάτης» της και έφευγε από το δωμάτιο, αφήνοντάς τον στα κρύα του λουτρού.

Αν κάποιος τολμούσε να την προσεγγίσει, για να την απειλήσει με παράδοση στην Αστυνομία, η ίδια τον προειδοποιούσε ότι θα τον κατηγορούσε για βιασμό και θα πήγαινε στα τοπικά ΜΜΕ για να τον κάνει «βούκινο».

Έτσι κατάφερνε να επιβληθεί ο «νόμος της σιωπής», μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όταν και την κατήγγειλε κάτοικος του νησιού και αποκαλύφθηκαν οι πράξεις της. Βέβαια κατηγορίες δεν της έχουν απαγγελθεί, αλλά κάποιοι θα κοιμούνται πιο ήσυχα από εδώ και πέρα στη Ρόδο".

Οι ως άνω πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου αλλά όπως αναφέρεται κάποιος από τα θύματα δεν αποκλείεται να έχει απευθυνθεί απευθείας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου