Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2011

ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πήγα σήμερα στον Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Ε.Β.Ε.) στον φοίνικα Θεσσαλονίκης, μιας και μένω πολύ κοντά, να πάρω μια επιδότηση που νομίμως δικαιούμαι.


Αλλά επειδή η επιχείριση είναι καλοκαιρινή και βρίσκεται στην
Χαλκιδική με έστειλαν να πάρω την επιδότηση από τον Πολύγυρο 1:30 (ώρα μακριά) με την πρόφαση ότι δεν έχουν υπολογιστές!! Και ερωτώ... ο Ο.Α.Ε.Ε. ένας οργανισμός δεν είναι? Δεν μπορώ να εξυπηρετηθω από παντού? Και εν έτη 2011 επιτρέπεται δημόσια υπηρεσία να μην έχει Internet και γενικότερα έναν Ηλεκτρονικό υπολογιστή? Τότε γιατί τους πληρώνουμε? Μόνο που δεν μου είπαν ότι απεργεί το ταχυδρομικό περιστέρι! Τέλος κράτησα το καλύτερο, πήρα τηλέφωνο στον Ο.Α.Ε.Ε. στον Πολύγυρο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορώ να πάω από οπουδήποτε να πάρω την επιδότηση. Μήπως εκεί πέρα στον Φοίνικα το κάνουν επίτηδες για να γλυτώνουν δουλειά? Γιατί δεν το κλείνουν αν δεν μπορούν και πληρώνει τζάμπα ο κόσμος?


Υ.Γ.: Το βιβλιάριο είναι θεωρημένο από το ίδιο το Ο.Α.Ε.Ε. στον Φοίνικα!





ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου