Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2011

Ανάκληση γιαουρτιού με αφλατοξίνη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος για τον Επίσημο Έλεγχο για την Παρουσία Μυκοτοξινών σε Τρόφιμα για το έτος 2011 και ύστερα από εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση γιαουρτιού με την εμπορική επωνυμία «Γιαούρτι
ΟΡΕΙΝΟ – Γιαούρτι από φρέσκο γάλα» με αφλατοξίνη Μ1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων.


Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος», Βαλανίδα Ελασσόνας, Ν. Λάρισας.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε, για προληπτικούς λόγους, από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν παραχθεί από αυτή.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη στην κατοχή τους γαλακτοκομικά προϊόντα της επιχείρησης να μην τα καταναλώσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου