Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 21, 2011

Με αλυσίδες για Καρπενήσι - Πέφτει χιόνι σε όλη την Ευρυτανία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στα λευκά έχει ντυθεί όλος ο νομός Ευρυτανίας και φυσικά το Καρπενήσι από χθες βράδυ. Εδώ και 2 ώρες η χιονόπτωση είναι έντονη από τον Τυμφρηστό και πάνω...


ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν κατά την διάρκεια της νύχτας.


Αλυσίδες χρειάζονται στη Ράχη Τυμφρηστού, από την 55η χ/θ έως την 65η χ/θ, ενώ από νωρίς το απόγευμα μηχανήματα ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το οδόστρωμα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλυσίδες χρειάζονται επίσης:

-Εθνική Οδός Αγρινίου – Καρπενησίου, από 75η χ/θ έως 85η χ/θ

-Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας (θέση «Βράχος», «Σερμιτζέλι», «Ζαχαράκι»)

-Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίτσας

-Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Σελλά – Φιδάκια

-Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Στενώματος

-Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου (μέσω Προυσού, θέση «Αραποκέφαλα»).

Τα καιρικά φαινόμενα από αύριο το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο έντονα και μάλιστα σε χαμηλότερο υψόμετρο, σε όλους τους νομούς της Στερεάς.

Οι Υπηρεσίες της περιφέρειας, αλλά και οι αστυνομικές αρχές θα είναι σε επιφυλακή, κυρίως για το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλά και για πολίτες που θα χρειασθεί να μετακινηθούν από ορεινές περιοχές για λόγους υγείας.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου