Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 06, 2012

Γυμνάσου πάνω στο κορμί της!...

Θυμάστε που μιλάγαμε για την "θεωρία της λογικής" και τα αποτελέσματα της "γλώσσας";


Πολύ θα θέλατε να μιλούσαμε για τις ικανότητες τις γλώσσας- κάτσε θα φτάσουμε κι εκεί- αλλά δεν σου κάναμε την χάρη. Άλλωστε, για να
καταλήξουμε, εκεί πρέπει να προχωρήσουμε σιγά-σιγά.
Βιάζεσαι;
Οι γυναίκες το θέλουν αργά, μην το ξεχνάς.

Και τώρα ,φίλε μου, που της είπες τι διαθέτει -και τι δεν διαθέτει( το αμάξι σου), τι έχεις –κι τι δεν έχεις- ξοδέψει , και την έπεισες να το «καβαλήσει», καιρός είναι να την πείσεις να "καβαλήσει" κι εσένα.

... Δεν έχει σημασία αν "γνωρίζεις" αληθινά, αρκεί να "περνιέσαι" για γνωστής.

Αυτό θέλουν οι γυναίκες, μείνε αξέχαστος, άσχετα αν εσύ ξέχασες ήδη το όνομα της – να χρησιμοποιείς το "μωρό μου" είναι γλυκό, και ταυτόχρονα δεν θα ακούσεις παράπονο από καμία.

Πάμε να πιάσουμε πάλι την θεωρία μας. Σου αρέσουν οι γυναίκες, άρα σίγουρα σου αρέσει κι να βγαίνεις να τις «ψαρεύεις», κι αφού σου αρέσει να βγαίνεις, σίγουρα το τσούζεις που και που ,κι αν δεν είσαι τόσο λάτρης των σκληρών ποτών, σίγουρα μια heinek την χτυπάς μια στο τόσο.


Εμ, μπυροκοιλιά, και γκόμενες δεν πάνε μαζί- και μη μου πεις είναι σέξι η κοιλιά- έτσι το λέμε εμείς οι γυναίκες για να δέχεστε την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια μας.

Επίσης, σίγουρα είσαι πολυάσχολος – παίζεις σίγουρα Κίνο καθημερινά- ή λιώνεις στο Pro με τους φίλους σου- άρα που χρόνος για γυμναστική.

Εδώ είναι που θα καταλήξουμε σήμερα.

Την πότησες, την έριξες, την έπεισες( πολύ βασικό ) καβάλησε το saxο σου- που την εκανες να πιστευει ότι είναι τουλάχιστον BMV και τώρα ετοιμάζεται να καβαλήσει κι εσένα( προσοχή ε, αναφερόμαστε στην «γκόμενα της μιας βράδια»- στην περίπτωση «γκόμενα- ερωμένη» θα τα πούμε άλλη φορά). Φάτο το μωρό-ολο δικό σου- άλλωστε το έριξες με την αξία σου- αλλά μην ξεφεύγεις από το στόχο σου εδώ μιλάμε για πρόγραμμα γυμναστικής φτιαγμένο στο «αμάξι» σου.

Πρέπει να είναι αργό και ταυτόχρονα βιαστικό. Ίδρωσε άφοβα - οι γυναίκες φτιάχνονται με κάτι τέτοια.

Σήμερα θα εντυπωσιάσεις με την αντοχή σου:

Προετοιμασία

Όπως γίνεται σε όλα τα προγράμματα γυμναστικής, έτσι και σε αυτό θα ξεκινήσει με ένα καλό ζέσταμα. Προτού όμως αρχίσεις τις κάμψεις και τις εκτάσεις , ψιθύρισε της στο αυτί, «Ποσό άνετα, είναι τα πίσω καθίσματα- μόλις έπλυνες και τα καλύματα». Μέχρι να φτάσετε σε αυτά, τα σκηνικά «ξετυλίγονται» ένα στο μυαλό της. Στη σκέψη μη σας δει κάνεις, την έφτιαξες ήδη.

Επίθεση

Αν και ο «κίνδυνος» λειτούργει αφροδισιακά, η αποκάλυψη των όχι και τόσο αναπαυτικών, τελικά, πίσω καθισμάτων, θα σας δυσκολέψει λίγο. Υπολόγισε επίσης, ότι μέχρι να βρεις τον χώρο να την γδύσεις, να βγάλεις μπλούζες –παντελόνια χωρίς να βρεις σε τζάμια και καπό, να βάλεις το «καπελάκι», θα χάσεις τουλάχιστον 10 λεπτά( έξτρα θερμίδες, πολύ ιδρώτας, πολύ άγχος, μεγάλος βαθμοί δυσκολίας). Μην σε πτοήσουν τα εμπόδια, εσύ στο στόχο σου.

Διείσδυση

Ε καλά, μην περιμένεις ότι θα σου περιγράψω εγώ αυτή την φάση – κάνε εκεί ότι σε φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος- προς Θεού- μην κάνεις βίαιες κινήσεις, είναι που είναι περιορισμένος ο χώρος- οξυγόνο πολύ δεν υπάρχει- κράτα ρυθμό εσύ- λίπος καίς ούτως η άλλως κάτω από αυτές τις συνθήκες .

Επιτάχυνση

Έχεις ακούσει για το « αναερόβιο κατώφλι»; Εκεί είναι που το φτάνεις! Και αν έκανες τεστ αντοχής, ξεπερνάς και level 8! ( αν νιώσεις σουβλιές στο στήθος- κοντοζηγώνει έμφραγμα- σταμάτα αμέσως) Το σημείο αυτό ,ανήκει στην πραγματικότητα στο κομμάτι της διείσδυσης- έμπαινε Γιούτσο λοιπόν!- τον ρυθμό σου εσύ ε- δεν έχει διάλλειμα ακόμα.

AfterParty

Ίδρωσες; Για καλή σου τύχη δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για αγκαλιές μετά τη λήξη του αγώνα. Μόλις ολοκλήρωσες το πρόγραμμα σου! ( δεν ξέρουμε αν ολοκλήρωσες και την κοπέλα, αλλα ας το αναλυσουμε άλλη φορά αυτό ) αυτό που έπρεπε να κάνεις το έκανες. Ντύσου πρώτα και μετά άνοιξε παράθυρα, διαφορετικά, με πνευμονία θα είσαι την επομένη, και δεν το θες.





πηγή






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου