Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 01, 2012

Για τον ανεύθυνο και επικίνδυνο ΟΣΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βεβαια ειμαι εξω φρενών, γιατί πλεον μιλαμε οτι ο ΟΣΕ ειναι διαλυμένος και επικίνδυνος μαζί. Πρώτον, σήμερα ηθελα να ταξιδεψω απο Σουφλί μεχρι Θεσσαλονίκη.


Είδα λοιπον την σελιδα δρομολογιων της τραινοσε στο ιντερνετ οπου δεν ελεγε οτι δεν θα γινουν χθες 31-12-11 τα δρομολόγια Ορεστιάδα -Αλεξανδρούπολη. Περίμενα λοιπον ασκοπα πλεον της μισης ωρας μεσα
στο ψοφοκρυο να ερθει το τρενο στο Σουφλί. Και οχι μονο αυτό αλλα δεν απαντουσε κανεις στα τηλεφωνα του σταθμου Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. Τελικά επικοινώνησα με τον σταθμο Κομοτηνής οπου μου ειπανε οτι τα δρομολογια γινονται κανονικα! Όταν τελικα εφτασα με αλλο μεσο στην Αλεξανδρούπολη ο υπάλληλος μου ειπε οτι ο σταθμος ανοιγει στις 2 το μεσημέρι για αυτο δεν σηκωνε κανεις το τηλεφωνο. Σημειώνω οτι στο σταθμο του Σουφλίου καμια ενημερωση για τα δρομολογια δεν υπαρχει σε καποιο σημειο. Τελικά με αφανταστη ταλαιπωρία εφτασα στην Θεσσαλονίκη αργα το βραδυ. Αυτά τα εξωφρενικα δεν γινονται ουτε στην Τουρκία σας πληροφορώ. Ποιος ειναι τελικα υπευθυνος για αυτην την τρομερη ταλαιπωρια μου? Απαιτώ πραγματικα εξηγήσεις, γιατι ειστε ανευθυνοι και επικίνδυνοι. Το επικινδυνοι θα το τεκμηριώσω και με το εξης: στην ισοπεδη διαβαση του τρενου εξω απο την Κομοτηνή (και συγκεκριμενα στο χωριο Σωστης) εχουν καταστραφει οι μπαρες και μαλιστα στην μια πλευρα δεν υπαρχουν καν φαναρια που να προειδοποιουν οτι ερχεται τρενο. Είναι κατεστραμμενα εδω και καιρο και κανεις δεν νοιαζεται. Ακουει κανεις 'υπευθυνος' η' περιμενετε να γινει κανενα θανατηφορο? Εχω και κερασακι για την τουρτα στο τελος: Ας αλλαξει καποιος την ελληνικη σημαια στο σταθμο του Σουφλίου, γιατι οχι μονο δεν εμεινε μιση, αλλα υπαρχουν μονο μερικες χοντρες ινες (ναι ινες!) που εχουν απομεινει απο την σημαια. Η λεξη αισχος για ολα αυτα ειναι λιγη. Καταντια, πατος! Όσο για το υφος της επιστολης μου ωχρια μπροστα σε αυτα που ανεφερα πιο πανω...(αραγε θα απαντηθει?)








ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου