Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιανουαρίου 05, 2012

Στις μέρες μας η "συγνώμη" δεν είναι ντροπή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Γράφει ο Α.


Τη Δευτέρα που μας πέρασε μας ήρθαν αρκετά μηνύματα που μιλούσαν για "κανιβαλισμό" του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη, σε ατύχημα που είχε ο πεντάχρονος γιος του στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Μάλιστα στα μηνύματα που κάποιοι έστειλαν μιλούσαν για...

έναν Στραβελάκη πυρ και μανία, που απειλούσε Θεούς και δαίμονες, πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει, μιας και διατηρεί χαμηλούς τόνους στη δημοσιογραφική του πορεία.

Η αλήθεια είναι πως τον αναζητήσαμε, για να εξακριβώσουμε το γεγονός, αλλά στάθηκε αδύνατον λόγω των ημερών. Ωστόσο, δεν κρύβουμε πως μπήκαμε στη διαδικασία να αναρτήσουμε το γεγονός, όπως τελικά μας το έστειλαν "μαγειρεμένο", κατηγορώντας άδικα χωρίς να έχουμε διασταυρωμένη πληροφορία.

Η αλήθεια τελικά ήταν διαφορετική και μάλιστα κινδύνεψε να τραυματιστεί σοβαρά ο πεντάχρονος γιος του Νίκου Στραβελάκη, από την εγκληματική ανευθυνότητα των γονέων του άλλου πεντάχρονου παιδιού το οποίο κινδύνεψε εξίσου.

Οφείλω ως πατέρας πρώτα και εγώ, να ζητήσω συγνώμη από τον πατέρα Νίκο Στραβελάκη χωρίς να μας το έχει ζητήσει ο ίδιος.

Να τονίσω, πως το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο δεν είχε άδεια λειτουργίας και πως το θέμα έληξε ομαλά με τη συγνώμη της μητέρας του κοριτσιού προς τον Νίκο Στραβελάκη.

Σχεδόν καθημερινά έχουμε φαινόμενα επιθέσεων σε πολιτικούς, δημοσιογράφους ή ακόμα και επιχειρηματίες, με μόνο σκοπό τη δυσφήμιση και παραπληροφόρηση του κοινού για δικούς τους σκοπούς κάθε φορά. Τις περισσότερες φορές το αντιμετωπίζουμε, με τη συντακτική ομάδα να διασταυρώνει τις πληροφορίες που μας έρχονται, κάποιες όμως λόγω καθαρά υπερβάλλοντα ζήλου γίνονται λάθη τα οποία ειλικρινά προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου