Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιανουαρίου 13, 2012

Καταγγελία προς την Wind

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σας έστειλα 2 mail οτι δεν μου βαλατε την β' δοση των 58 ευρω απο την προσφορα σας του Δεκεμβρίου. Oύτε μου ηρθε μήνυμα οτι μπηκαν τα 19 περιπου ευρώ, αλλα και στο...


ηχογραφημενο μηνυμα σας ακουγεται οτι την τελευταια ανανεωση την εκανα 2 Δεκ.(συνεπως η β' δοση επρεπε να μπει 2 Ιαν. και να μου ερθει μηνυμα οπως και την πρωτη φορα που ελεγε οτι μολις βάλατε την α' δοση). Παρολα αυτα με ενημερωσατε σημερα με μήνυμα στο κινητο οτι απο ελεγχο που εγινε ολα ειναι οκ! Σας ρωτω λοιπον ποτε βαλατε την β'δοση μεσα στον Ιανουάριο και αν την βαλατε-που δεν την βαλατε!-γιατί δεν στειλατε μηνυμα ενημερωσης οπως την πρωτη φορα. Μηπως σφυρίζετε αμεριμνα και οποιος τσιμπησει τσιμπησε? Δεν πρόκειται να σας αφησω ουτε μια μερα χωρις καταγγελία στα blogs αν δεν μου δωσετε πειστικές σοβαρες εξηγησεις! Πότε λοιπον βαλατε την β' δοση και αν σκοπευτετε να βαλετε την γ' δοση θα στειλετε ναι η' οχι μήνυμα? Ή θα την ...φατε και αυτην?







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου