Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 27, 2012

Δωμάτιο για… τρελά νεύρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
​Έχεις νεύρα με το αγόρι/ κορίτσι σου; Αγχώνεσαι με τη δουλειά σου; Πρέπει να παραδώσεις μια εργασία για το μεταπτυχιακό αλλά δεν έχεις χρόνο να την κάνεις; Τελοσπάντων…δεν σου πηγαίνει τίποτα όπως θέλεις και είσαι με… νευράκια τσαταλάκια; Δεν θέλω να τρελαίνεσαι... Σου βρήκα τον κατάλληλο χώρο για να… καλμάρεις!


Αρκεί να πας μία βόλτα μέχρι το Dallas των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Anger Room ή αλλιώς στο Δωμάτιο Φόβου. Μέσα σε αυτό υπάρχουν αντικείμενα για να τα καταστρέψετε χωρίς φόβο αλλά με… πάθος!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα… ρόπαλο του μπέιζμπολ.
Η Donna Alexander, η ιδιοκτήτρια αυτής της πρωτότυπης επιχείρησηςεξηγεί πως «μόνο με 25 δολάρια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μια προσομοίωση πραγματικού δωματίου και για πέντε λεπτά να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του» Ακόμα κάθεστε;
Δείτε το βίντεο…

πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου