Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 03, 2012

Πάτρα: Οι δολοφόνοι την "έπιασαν" στον ύπνο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μεταξύ 6 και 9 το πρωί σημειώθηκε η δολοφονία της άτυχης 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη, η οποία βρέθηκε νεκρή προχθές Πέμπτη από τον γιο της, Γιάννη, στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους.

Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης προέκυψε, πως η άτυχη γυναίκα, προφανώς ακόμη δεν είχε σηκωθεί από το κρεβάτι της, όταν οι δράστες ή ο δράστης μπήκαν στο εσωτερικό από το παράθυρο του μπάνιου που βρέθηκε ανοικτό.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς όπως προέκυψε, οι δράστες έκαναν άνω-κάτω τα πάντα μέσα στο σπίτι, άνοιξαν μέχρι και τα ντουλάπια της κουζίνας αλλά και τις συσκευασίες με τις φρυγανιές θεωρώντας πως εκεί μπορεί η ηλικιωμένη να είχε κρύψει χρήματα ή κοσμήματα. 

Βέβαια οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν αν και εφόσον οι ληστές βρήκαν χρήματα ή κάτι άλλο μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις η 84χρονη υπέστη ασφυξία, από την αυτοκόλλητη ταινία, την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της και της έκλεισαν το στόμα αλλά και την μύτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου