Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 30, 2012

Φωτιά οι καταγγελίες κατά του Τσιμιτσέλη! Τι έχει συμβεί;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ποιοι και γιατί διαμαρτύρονται ενάντια του δημοφιλή Έλληνα ηθοποιού.

Ταραχή και πολλά ...τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας έχει προκαλέσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Όπως φαίνεται κάποιοι, δεν έχουν δει με καλό μάτι...
τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή «Παίζουμε Κυπριακά» που παρουσιάζει ο Έλληνας Ηθοποιός στην Κύπρο. Όπως μας αποκάλυψε δημοσιογράφος από το νησί της Αφροδίτης, το τελευταίο καιρό πολύ μελάνι χύνεται σε εφημερίδες και κυπριακά site για το ότι η παραγωγή της εκπομπής έχει γίνει δέκτης πολλών τηλεφωνημάτων από τηλεθεατές και επώνυμους που διαμαρτύρονται, γιατί ο Έλληνας ηθοποιός παρουσιάζει εκπομπή η οποία ασχολείται αμιγώς με την κυπριακή διάλεκτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσιμιτσέλης, επιλέχτηκε μετά από την άρνηση έξι Κύπριων ηθοποιών να αναλάβουν την παρουσίαση. Είναι άξιον απορίας η χρονική περίοδος που έγιναν τα παράπονα, καθώς ο Τσιμιτσέλης και η εκπομπή λαμβάνουν πολύ καλά νούμερα και θετικά σχόλια.

soknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου