Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 26, 2012

Θεσσαλονίκη: Αναστολή όλων των δημοτικών υπηρεσιών ζητούν οι εργαζόμενοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...«Βρισκόμαστε σε διαρκείς αγώνες και διαρκείς καταλήψεις», το μήνυμα του προέδρου Σωτήρη Βάιου
Διεκόπη πριν λίγο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από παρέμβαση των εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης για το μέτρο της διαθεσιμότητας, καθώς το σώμα δεν έκανε δεκτό το αίτημα των πρώτων για αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών.
«Αν σταματήσει να λειτουργεί ο δήμος δεν τιμωρούμε την κυβέρνηση, αλλά τους Θεσσαλονικείς», είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων Σωτήρης Βάιος ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης, τονίζοντας πως ο Σύλλογος των εργαζομένων συμφωνεί με την πρόταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για τη διαθεσιμότητα, πλην όμως εξέφρασε την διαφωνία του για το γεγονός ότι η πρόταση δεν έχει αγωνιστικό πλαίσιο(σσ: αναστολή υπηρεσιών).
«Πρέπει να υπάρξει γενική αναστολή των υπηρεσιών του δήμου. Βρισκόμαστε σε διαρκείς αγώνες και διαρκείς καταλήψεις. Παρακαλώ το δημοτικό συμβούλιο να διακόψει τη συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας», πρόσθεσε, χειροκρετούμενος από τους παριστάμενους εργαζόμενους.
 
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου