Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 26, 2012

ΑΠΟΨΕ ΔΕΙΤΕ-Bruce Lee (1971-1986)- 4 ΤΑΙΝΙΕΣ





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 ΤΑΙΝΙΕΣ



The Way of the Dragon (1972) 



 Ο Τανγκ Λουνγκ (Μπρους Λι), ένας νέος από το Χονγκ Κονγκ, φτάνει στη Ρώμη με σκοπό να βοηθήσει μια οικογενειακή φίλη που αντιμετωπίζει προβλήματα με την τοπική μαφία, η οποία διεκδικεί με δόλιους τρόπους το εστιατόριό της. Με την άφιξη του Τανγκ Λουνγκ, η κατάσταση θα ξεδιαλύνει προσωρινά καθώς οι απίστευτες ικανότητές του στις κινέζικες πολεμικές τέχνες αναγκάζουν τους γκάνγκστερς να υποχωρήσουν.Ο αρχηγός της σπείρας των μαφιόζων διατάζει την άμεση εξόντωση του αήττητου Λουνγκ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τελικά προσλαμβάνει ένα διεθνή πρωταθλητή στο καράτε από τις Η.Π.Α.(Τσακ Νόρις) με σκοπό να σκοτώσει τον Λουνγκ. Οι δύο μαχητές θα συναντηθούν σε μια ιστορική μάχη από την οποία μόνο ένας θα μείνει ζωντανός











Enter the Dragon (1973)

O Μπρους Λη πρωταγωνιστεί σε μια από τις καλύτερες και γνωστότερες ταινίες πολεμικών τεχνών.Υποδυόμενος έναν μυστικό αστυνομικό που συμμετέχει σε ένα τουρνουά πολεμικών τεχνών με σκοπό να εξαρθρώσει μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών.
 Σκηνοθεσία:Robert Clouse
Συγγραφείς:Michael Allin
Ηθοποιοί:Bruce Lee, John Saxon and Jim Kelly
Η βαθμολογία :7.6
Είδη:Δράση | Έγκλημα | Δράμα | Θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:19, Αυγούστου 1973 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:98 λεπτά 



The Game of Death (1978)

   Η τελευταία κινηµατογραφική δουλειά του Μπρους Λι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν η ταινία βρισκόταν ακόµα στο στάδιο της παραγωγής. Ο Μπρους Λι υποδύεται τον Τανγκ Λανγκ, έναν επιτυχηµένο τηλεοπτικό αστέρα, ο οποίος πυροβολείται επειδή αρνείται να συµµετάσχει σε ένα διεθνές συνδικάτο και αποφασίζει να σκηνοθετήσει το θάνατο του για να κυνηγήσει κρυφά τη συµµορία που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει. Παρά τον πραγµατικό θάνατο του Μπρους Λι πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσµατα, η ταινία αυτή περιέχει κάποιες από τις πιο αξέχαστες και αξεπέραστες σκηνές στην ιστορία του κινηµατογράφου. “Το Παιχνίδι Του Θανάτου” περιπλέκει τον Άνθρωπο Μπρους Λι µε τον Μύθο πίσω από αυτόν και αποδεικνύει πόσο µπροστά από την εποχή του ήταν.








The Big Boss [1986]

Ο Τσενγκ Τσάο-Αν (Μπρους Λι) είναι ένας νεαρός άντρας που προσπαθεί να κτίσει μια καινούργια ζωή δουλεύοντας σε ένα εργοστάσιο πάγου στην Μπανγκόγκ.
Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου είναι ο Χσα Μι, μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, που στην πραγματικότητα όμως είναι ένα μεγάλο αφεντικό του υποκόσμου.
Όταν εργάτες αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς, ο Τσενγκ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια πλεκτάνη που στήνει ο Χσα για να τον ξεγελάσει, μόλις όμως οι μάσκες πέσουν, ο Τσενγκ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη του επιδεξιότητα στις πολεμικές τέχνες και να επέμβει..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου