Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...Προς: Δήμο Βριλησσίων – Γραφείο Δημάρχου, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Κοινοποίηση: Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Τοπική Εφημερίδα Βριλησσίων «Βριλησσιώτικα Νέα».
Αγαπητέ κύριε/κυρία, λυπούμαι που αναγκάζομαι να προβώ στη
σύνταξη του παρόντος, αλλά ήλπιζα μέχρι τέλους ότι θα επικρατήσει η λογική. Εν προκειμένω, αναφέρομαι στην κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Μακεδονίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», προκειμένου να αποτρέπεται η δίοδος οχημάτων στην οδό Ίμβρου.
Αποτέλεσμα της αποτροπής είναι ο επόμενος δρόμος στον οποίο μπορεί κανείς να στρίψει αριστερά να είναι η οδός Κρήτης, στην οποία ευρίσκονται ένα σχολείο, μία παιδική χαρά και ένα φροντιστήριο.
Σε συνδυασμό με τη μονοδρόμηση που υπάρχει στην οδό Μεταμορφώσεως Χαλανδρίου, λόγω του λεωφορειοδρόμου, το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα αυτοκίνητα που «κατεβαίνουν» την οδό Ηρακλείτου, με κατεύθυνση είτε ολάκερη τη περιοχή της Φραγκοκκλησιάς είτε να «βγουν» στη Λεωφόρο Πεντέλης, να περνάνε μπροστά από τρία συγκροτήματα με παιδιά!

Είμαι περίεργος να μάθω ποιανής τεχνικής υπηρεσίας είναι η μελέτη που βρίσκει λογική την εν λόγω επέμβαση. Το σίγουρο είναι ότι άπαξ και υποπέσει στην αντίληψή μου τροχαίο περιστατικό στην οδό Κρήτης θα καταβάλω κάθε προσπάθεια προκειμένου στον αρμόδιο φορέα να καταλογιστεί συνυπευθυνότητα, ειδικά μετά και την αποδεδειγμένη, δια της παρούσης, κοινοποίηση του κινδύνου.

Ειλικρινώς,

Δημήτριος Κίσσονας
Λακωνίας 30,
Χαλάνδρι 152 34.
Τηλ.: 697 6558 553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου