Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2013

Καλάβρυτα: Οι βίλες των εκατομμυρίων πωλούνται... όσο όσο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τα ...χαρίζουν όπως είναι επιπλωμένα αλλά δεν τ' αγοράζει κανείς. Δεκάδες μεζονέτες, βίλλες, μονοκατοικίες, κατασκευές που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κτήμα ολίγων ή προορίζονταν για ελάχιστους, βγαίνουν καθημερινά στο σφυρί στα Καλάβρυτα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς η κρίση κατέδειξε, πως λίγοι ήταν οι πραγματικοί ...Κροίσοι, ικανοί να αντέξουν τέτοια κατασκευή ή αγορά. 

Η συγκυρία οδηγεί ακίνητα τα οποία μέχρι πριν από ένα χρόνο ήταν στην κατοχή επωνύμων ή δήθεν επωνύμων, να πουλιούνται άρον- άρον και σε τιμή η οποία έχει φτάσει ακόμα και στο 1/3 της αξίας πώλησης που είχαν αυτά πριν ξεσπάσει η οικονομική λαίλαπα στην Ελλάδα.

Σε πολλές περιπτώσεις ιδιοκτήτες - κατασκευαστές, κάτω από την φορολογία και την οικονομική ασφυξία που βιώνουν, ζητούν από μεσίτες να βρουν αγοραστή έστω και κοψοχρονιά, προκειμένου να πάρουν κάποια χρήματα και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα κατοικιών από τα οποία προκύπτει πως προσφορά υπάρχει και μάλιστα σε ποσά που άλλες εποχές θα θεωρούντο λαχεία, αλλά παρά το ...ξεπούλημα δεν υπάρχει καμία ζήτηση! Μονοκατοικία 370 τ.μ. στα Καλάβρυτα με 7 υπνοδωμάτια πωλείται ένανστι.€620.000 ενώ άλλη μονοκατοικία 95 τ.μ., πωλείται για € 160.000! Στην ίδια μοίρα βρίσκονται επίσης μονοκατοικία 333 τ.μ. €300.000 μόλις 7 χλμ από το Χιονοδρομικό, μονοκατοικία 190 τ.μ. στα Καλάβρυτα που πωλείται προς €280.000 με 4 υπνοδωμάτια, μονοκατοικία 100 τ.μ. προς πώληση στην Κάτω Βλασία με €90.000, μεζονέτα 100 τ.μ.με.3 υπνοδωμάτια στα Καλάβρυτα με €210.000 και Μεζονέτα 73 τ.μ. που δίνεται έναντι €155.000!


Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου