Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 17, 2013

Βέφα Αλεξιάδου: Aχάριστη η Μενεγάκη - Έμαθε να τρώει μόνο όχι να μαγειρεύει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αχάριστη, αν και καλό κορίτσι χαρακτηρίζει την Ελένη Μενεγάκη η Βέφα Αλεξιάδου και θυμάται κάτι καλοκαίρια με την Ελένη, τον Λάτσιο και πιατέλες με κοκορέτσια.

Μιλώντας στο Ough η Βέφα Αλεξιάδου λέει ότι η Ρούλα Κορομηλά, η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη ήταν καλά κορίτσια αλλά αχάριστες. Ειδικά για την Μενεγάκη θυμάμται οτι στο εξοχικό της κ. Αλεξιάδου μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο έφαγαν και ήπιαν το Πάσχα πάνω σε ένα τραπέζι με κοκορέτσια. «Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλεόταν γιατί μ'είχε σαν μάνα της». Όταν την ρωτάνε αν η παρουσιάστρια έμαθε να μαγειρεύει, η Βέφα Αλεξιάδου απαντά «Ποιά; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!»

iefimerida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου