Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 19, 2013

ΠΑΤΡΑ: Το Καρναβάλι ξεκίνησε - χαμός για τους Vegas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Το σύνθημα δόθηκε και το Πατρινό Καρναβάλι του 2013 ξεκινά., Ήδη στο ιστορικό κέντρο της Πάτρα εκτυλίσσονται τα πρώτα δρώμενα.
Χιλιάδες απόλαυσαν τους Vegas ενω΄ο Δήμαρχος Πάτρας κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Από τις 11 το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα οι δράσεις της Ημέρας Έναρξης θα διαδέχονται η μία την άλλη με ασταμάτητο ρυθμό και αστείρευτο κέφι αναστατώνοντας ευχάριστα το κέντρο της πόλης, δημιουργώντας εστίες καρναβαλικής ενέργειας σε μια εκτεταμένη περιοχή στην πλατεία Γεωργίου και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (με έμφαση στις δράσεις για παιδιά) και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

dete,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου