Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 20, 2013

Σοκ για επιχειρηματία που προσπάθησε να κάνει ανάληψη μέσω e-Banking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένας 42χρονος Τρικαλινός επιχειρηματίας, υπέστη σοκ, όταν επιχείρησε με ηλεκτρονικό τρόπο (e-banking) να κάνει ανάληψη χρημάτων, προκειμένου να 
πληρώσει τρέχουσες οικονομικές του υποχρεώσεις.

 Ο επιχειρηματίας διαπίστωσε πως ο τραπεζικός του λογαριασμός, όχι μόνο δεν μπορούσε να του δώσει χρήματα, αλλά είχε και αρνητικό πρόσημο με οφειλή που ανερχόταν στις 16.139,64 ευρώ. Προφανώς στον τραπεζικό λογαριασμό μπήκε … «χέρι» της Δ.Ο.Υ. για οφειλές του συγκεκριμένου επιχειρηματία, χωρίς όμως να ενημερωθεί νωρίτερα για αυτό.

 Η περίπτωση αυτή, δείχνει πως πλέον για οφειλές προς το κράτος, υπάρχουν τα νέα δεδομένα, όπου θα δεσμεύονται τραπεζικές καταθέσεις αυτομάτως με εντολή της Δ.Ο.Υ., ανοίγουν αυτομάτως τραπεζικοί λογαριασμοί και κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι έχει χρήματα στην άκρη για «μια δύσκολη στιγμή».

 Πηγή: trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου