Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 10, 2013

Ανήλικος Αλβανός ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρή γυναίκα στο Κεφαλόβρυσο!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί, συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που παρέσυρε και
εγκατέλειψε την νεαρή γυναίκα στο Κεφαλόβρυσο, νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Πρόκειται για ανήλικο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κρατείται στην Τροχαία και δίνει εξηγήσεις για την πράξη του. Η νεαρή γυναίκα η οποία δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Κεφαλόβρυσο της Πάτρας στο δρόμο που οδηγεί στην Κρήνη.

Το "τρελό" ΙΧ χτύπησε την κοπέλα και στη συνέχεια ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δένδρο.

Τότε ο οδηγός και ο συνοδηγός κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν χωρίς να δώσουν σημασία στην τραυματισμένη γυναικα, αφήνοντας εκει και το τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Από το σημείο έτυχε να περνάει γιατρός ο οποίος έσπευσε στην τραυματισμένη γυναίκα προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες έως ότου φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου