Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 19, 2013

Πήγε για καταγγελία και...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τον "μπελά" του βρήκε ένας 52χρονος στην Κόνιτσαπου πήγε την Πέμπτη να καταγγείλει ότι του είχαν κλέψει το όπλο.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη το πρωί ο 52χρονος πήγε στο Αστυνομικό  Τμήμα Κόνιτσας και
κατήγγειλε ότι  άγνωστοι δράστες διέρρηξαν αποθήκη του και πήραν μία κυνηγετική καραμπίνα, ιδιοκτησίας του,για την οποία όμως είχε ληγμένη άδεια κατοχής!
Έτσι σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου που κατηγορείται για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράνομη οπλοκατοχή. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου, στο πλαίσιο του κοινωνικού και προληπτικού της ρόλου, συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες κυνηγετικών όπλων και εξοπλισμού να ελέγχουν τις άδειες κατοχής και να προσέρχονται στις κατά τόπο Αστυνομικές Αρχές για την ανανέωσή τους, πριν παρέλθει η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους.
Πηγή:ipeirotika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου