Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 12, 2013

Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του προπονητή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βοηθήματα  για ερωτικές πράξεις και άλλα αντικείμενα που σοκάρουν εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στην κατοικία του 49χρονου μέλους του τεχνικού τιμ της εθνικής ομάδας κρίκετ στην Κέρκυρα.

Ο 49χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο μετά από καταγγελία γονέα.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 49χρονο είναι κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, κατασχέθηκαν στην οικία του ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

Για ασέλγεια ανηλίκου κατηγορείται ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας κρίκε

Στα γραφεία της ασφάλειας στην Κέρκυρα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κρίκετ καθώς κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πήγες εδώ και μερικές ημέρες υπήρχαν αναφορές στις αρχές για «περίεργη» συμπεριφορά του προπονητή και χθες πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του σπιτιού βρέθηκε ανήλικος.
 Βαριές κατηγορίες για τον 49χρονο προπονητή
Βαριές κατηγορίες για τον 49χρονο προπονητή
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κέρκυρα μετά από καταγγελία γονέα, ένα μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής ομάδας κρίκετ σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 49χρονο είναι κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου