Ο,τι δεν ξέρεις δεν μπορείς να σε βλάψει. Αυτό είναι περίπου το σκεπτικό όσων ξέρουν πως τα πουλερικά ή τα χοιρινά που καταλήγουν στο
τραπέζι τους δεν περνούν ακριβώς «ζάχαρη» μέχρι τη σφαγή τους, αλλά επιλέγουν να το αφήνουν στην άκρη του μυαλού τους.
τραπέζι τους δεν περνούν ακριβώς «ζάχαρη» μέχρι τη σφαγή τους, αλλά επιλέγουν να το αφήνουν στην άκρη του μυαλού τους.
Αυτό το καλλιτεχνικά γυρισμένο βίντεο, πάντως, αν το δείτε είναι από εκείνα που πιθανόν να σας πείσουν να το γυρίσετε στη χορτοφαγία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου