Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 17, 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧ*ΔΙΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τον λένε Γουέσλεϊ Γουόρεν Τζούνιορ και είναι γνωστός ως ο άνδρας με τους 60 κιλά όρχεις! Ειναι από το Λας Βέγκας και επιτέλους βλέπει το φως στην άκρη του τούνελ!
Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει, ένα είδος ελεφαντίασης, παρουσιάσθηκε πέρυσι στην τηλεόραση.

Τελικά, ένας γιατρός από την Καλιφόρνια, λυπήθηκε τον 49χρονο και αποφάσισε να κάνει δωρεάν την επέμβαση. 13 ώρες κράτησε η επέμβαση αλλά και πάλι ο Γουόρεν ήταν δυστυχισμένος.





Ο Γουέσλι δεν φορούσε παντελόνια. Μόνο φόρμες που είχε ράψει στο επίμαχο σημείο και είχε προσθέσει ύφασμα. Επίσης δυσκολεύόταν πάρα πολύ να μετακινηθεί, να καθίσει, να δουλέψει, να οδηγήσει, να αθληθεί, γενικά δυσκολευόταν να κάνει το οτιδήποτε φαντάζει απλό για τους υπόλοιπους άνδρες. Για παράδειγμα όπου πήγαινε κουβαλούσε μαζί του ένα καφάσι!, στο οποίο τοποθετούσε τους όρχεις του.

Ο Γουόρεν δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, να δουλέψει, να οδηγήσει αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ίδιο ήταν πώς δεν μπορούσε να κάνει σεξ.

Έτσι, ο Γουέσλι αποφάσισε να υποβληθεί μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να γλιτώσει τον εξευτελισμό που του προκαλούσαν οι διογκωμένοι όρχεις του και για να μπορέσει να βρει ξανά την αγάπη

«Οι άνθρωποι στο δρόμο με κοιτούσαν σοκαρισμένοι και συχνά ξεσπούσαν σε γέλια» δήλωσε ο 49χρονος σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το δράμα που ζούσε.

Η περιπέτεια του Γουόρεν ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν ένα χτύπημα στους όρχεις του «πυροδότησε» την σπάνια ασθένεια, την οποία δεν γνώριζε ότι «κουβαλούσε», την ελεφαντίαση του όσχεου.




Ο Γουέσλι μετά την επέμβαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου