Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2013

Την καλησπέρα μας στην κυρία ανακρίτρια. Είναι πολύ αργά για δάκρυα…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγαπητή κυρία Ανακρίτρια,

Μάθαμε ότι ξεσπάσατε σε λυγμούς και εκμυστηρευθήκατε ότι “δεχθήκατε τρομερές πιέσεις” για να κάνετε την εγκληματική διαχείριση στην υπόθεση εθνικής σημασίας που διαχειρίζεστε.

Πλέον όμως τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει αντίστοιχη πίεση, είτε από υπουργό, είτε από δημοσιογράφο, είτε από κάθε λογής παράγοντα, ισχυρότερη από την πίεση της ιστορικής ευθύνης.

Είναι τέτοιες οι ώρες που το πεπρωμένο του Έθνους (των επόμενων γενιών δηλαδή, αν και οφείλετε να ξέρετε τι σημαίνει “Έθνος” λόγω σπουδών), μπορεί να στηρίζετε ακόμα και στα ταπεινά χέρια μίας ανακρίτριας. Όταν λοιπόν αποκαλύπτεται πως αυτά τα χέρια βεβήλωσαν το λίκνο των παιδιών και των εγγονιών μας, είναι πολύ αργά για δάκρυα. Το μόνο που χωρά είναι η ομολογία: “Ναι, προσπάθησα να συγκαλύψω γιατί με πίεσαν αυτοί οι επίορκοι”. Αλλιώς φέρετε ακεραία την ευθύνη.

Ευτυχώς που πάντα θα υπάρχουν Αδαμόπουλοι, Κολιοκώστες, Πεπόνηδες και μία Γκουτζαμάνη σε θέση ισχύος για να αποτρέπουν τα εγκλήματα.

Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όλοι που υπηρετείτε τον τελευταίο πυλώνα της δημοκρατίας. Εάν καταρρεύσει από τέτοιους χειρισμούς, θα καταρρεύσει η ίδια η χώρα. Μπορείτε κυρίες ανακρίτριες να αναλάβετε την ευθύνη γι’ αυτό το ανοσιούργημα; Δεν υπάρχει ανάλογο τίμημα για τέτοια ύβρι. Σκεφτείτε το.

Ούτε η ΕΛΣΤΑΤ θα κουκουλωθεί, ούτε η ΤτΕ, ούτε η “Λαγκάρντ” θα παραγραφεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου