Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Σχολική κοπάνα… θρίλερ!

Perierga.gr - Διαφήμιση κατά της σχολικής κοπάνας! Μας έπεισαν...Ένα πραγματικά τρομακτικό βίντεο προβάλλει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Learn for Life Foundation», με στόχο να αποτέψει τους
Αυστραλούς μαθητές από τη σχολική κοπάνα. Το βίντεο με τον ειρωνικό τίτλο «Set Yourself Free» (Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο) περι΄χει πολύ σκληρές σκηνές παραπέμποντας σε θρίλερ.

Σύμφωνα με το σενάριο, μια παρέα εφήβων την «κοπανάει» από το σχολείο και πηγαίνει σε μια παραλία. Μετά από μερικές ανέμελες στιγμές στο σκηνικό αλλάζει δραματικά…


Αν και δε γνωρίζουμε την επιτυχία της καμπάνιας στην Αυστραλία, σε εμάς προκαλεί αφενός γέλιο, αφετέρου προτροπή για κοπάνα (αν είχαμε την τύχη να είμαστε ακόμη μαθητές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου