Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 05, 2014

ΕΙΧΕ 15 ΚΙΛΑ ΟΡΧΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ηλίας Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Μέδουσα» και του νυχτερινού κέντρου «Μέδουσα», στο οποίο για 22 συνεχή χρόνια τραγουδούσε ο Γιώργος Μαρίνος. 

Ένας από τους ελάχιστους μοσχόμαγκες της νύχτας ο επιχειρηματίας διασκέδασης, γνωστός στην πιάτσα και στο ποδόσφαιρο σαν «ο Μάμπο».
Πρώην πρόεδρος του Πιερικού και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας ο Ηλίας έγινε περισσότερο γνωστός σαν «Μάμπο», διότι στο μπαρμπούτι, πριν ρίξει τα ζάρια τα κουδούνιζε και τα έριχνε με τη φράση «μάμπο».
Τα τελευταία χρόνια ο Μάμπο δουλεύει τον «Ζυγό» στην Πλάκα, όπου έχουν εμφανιστεί οι πάντες σε διάφορα σχήματα (Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μηλιώκας, Μπουλάς, Σταρόβας, Άγαμοι Θύται κ.α.). 

Πέρυσι το πρόγραμμα με τον Χατζηγιάννη κράτησε μόλις δύο ημέρες, διότι κάτι συνέβη, δεν έχει σημασία τι, και η συμφωνία τσάκισε.
Ρωτάει ο σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια τον επιχειρηματία: «Κύριε Ηλία, ποιος ήταν ο πιο συνεργάσιμος απ' όλους τους καλλιτέχνες που δουλέψατε εδώ και 40 χρόνια;».
-Ο Μαρίνος! Ο σπαθής άντρας, τα είχε 15 κιλά.
Έχει να το λέει ο Μάμπο για τον Γιώργο Μαρίνο: «Χρυσό παιδί, μορφωμένο άτομο. Δεν έφευγε από την Μέδουσα, όσα κι αν του έδιναν συνάδελφοι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου