Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 16, 2014

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η κρίση που διάγουμε φυσικά και αποτελεί ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξωεθνικών παραγόντων υπό τον μανδύα της Ε.Ε.για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και την καταλήστευση των υδρογονανθράκων της αλλά και των φυσικών πόρων.

Ζούμε την εξέλιξη μιας πολεμικής επιχείρησής εναντίον μας η οποία παρόλο που γίνεται με όχημα την οικονομία δεν παύει να απαντάει σε χαρακτηριστικά συμβατικού πολέμου.

Η εισβολή και καθυπόταξη μιας χώρας σε πρώτη φάση δεν είναι αρκετή για την διατήρηση της. Στην στρατιωτική πρακτική αμέσως μετά την κατάληψη του λόφου και την εκδίωξη του εχθρού δεν επακολουθεί η ανάπαυση αλλά οι εργασίες που θα διασφαλίσουν την παραμονή του νικητή στο ύψωμα .


Δεν αρκεί η κατάλυση της χώρας από μόνη της, δεν μπορεί η κατάλυση του κράτους να εξασφαλίσει την αέναη παραμονή του κατακτητή .Οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, τι θα συμβει αν αποφασίσουν σε μερικά χρόνια να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και να αντισταθούν έστω και αργά;


Η κατάκτηση και διάλυση μιας χώρας είναι μια επίπονη και μακροσκελής διαδικασία η οποία είναι καταδικασμένη σε αποτυχία εάν δεν στοχεύσει πρώτα στην καταρράκωση του ηθικού και την πολιτισμική αλλοίωση του κατακτημένου

Οι Έλληνες πρέπει να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο κράτος, πρέπει να αδικηθούν τόσο κατάφωρα που να χάσουν εμπιστοσύνη στην ίδια την φυλή τους.


Οι Έλληνες πρέπει να πεισθούν ότι η καταστροφή της χώρας δεν οφείλεται στον ξένο παράγοντα αλλά στους ίδιους τους ομοεθνείς τους οι οποίοι φυσικά είναι φαύλοι , άδικοι και απάνθρωποι.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των ομολογιούχων που χάσανε τα χρήματα τους με το περίφημο κούρεμα του PSI.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου