Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 20, 2014

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΤΖΑΝΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ λειτουργεί με άκυρη άδεια που εξέδωσε παράνομα ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 190 στο Κερατσίνι και έχει δημοσιευθεί
στη diavgeia με ΑΔΑ:ΒΙΕ4ΩΕΣ-ΞΛΩ (δείτε εδώ http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΕ4ΩΕΣ-ΞΛΩ) διότι τα δικαιολογητικά 7 και 8  είναι ακριβώς τα ίδια με την άδεια με ΑΔΑ:ΒΙΕ4ΩΕΣ-ΩΚΙ (δείτε εδώ  http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΕ4ΩΕΣ-ΩΚΙ) η οποία αφορά καφενείο το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ολυμπίας 4 στο Κερατσίνι. 
Συγκεκριμένα ο όρος 7 αναφέρει την υπ΄αριθ. 196/Τ3 στις 14-02-2014 καταλληλότητα μετά από εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος είναι ακριβώς ο ίδιος και στις δύο άδειες. 
Επίσης ο όρος 8 ο οποίος είναι πανομοιότυπος και στις δύο άδειες αναφέρει την υπ΄αριθ. 3/2014 Απόφαση Προέγκρισης της Δημοτικής Ενότητας Κερατσινίου η οποία έχει δημοσιευθεί με ΑΔΑ:ΒΙΨΒΩΕΣ-ΨΩΨ (δείτε εδώ http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΨΒΩΕΣ-ΨΩΨ) και αφορά το καφενείο επί της οδού Ολυμπίας 4.
Η Εισαγγελεία Πειραιά έχει ήδη ενημερωθεί και θα πράξει τα νόμιμα για τον ΄΄ισχυρό δήμαρχο΄΄ που εκδίδει άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος με πλαστά στοιχεία.
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία
 

9 σχόλια:

  1. Γι αυτό όλοι οι Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες να ψηφίσουμε Χρήστο Βρεττάκο στις 25 Μαίου. Να πνεύσει ο αέρας της Δικαιοσύνης στο Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι το κατάστημα ''ΤΟ ΧΡΥΣΟ'' στο Κερατσίνι δεν βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αριθ. 175, όπως λανθασμένα προβάλλεται από ορισμένα sites, διότι τους έχει γίνει έξωση από τις 31/1/2014. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι με την απόφαση 4900/2014 του Μον. Πρωτ. Πειραιώς έχουν καταδικαστεί στην πληρωμή του ποσού των 11.108 ευρώ για οφειλόμενα ενοίκια και δικαστική δαπάνη της προηγούμενης ιδιοκτησίας. Μολονότι τους έχει κοινοποιηθεί η απόφαση, μέχρι και σήμερα δεν έχουν πληρώσει τίποτα απ' ότι προβλέπεται στην παραπάνω καταδικαστική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.facebook.com/soula.frantziou.1
    http://www.facebook.com/michalis.kouvaris
    http://www.facebook.com/people/Giannis-Kouvaris/100009079292433
    http://www.facebook.com/giannis.petrakis.7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή κυκλοφορούν με πολλά προφίλ, δείτε και αυτά εδώ πριν τα κατεβάσουν

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000831139484
    http://www.facebook.com/giannis.kouvaris.7
    http://www.facebook.com/giannis.kouvaris.58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αφανής εταίρος της επιχείρησης http://www.facebook.com/tpsiras ο οποίος παίρνει το ποσοστό του από τα κέρδη με αντάλλαγμα την προστασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσοι γνωριζουν καλα τη γειτονια ξέρουν οτι την ιδια δουλεια με το παραπάνω κύριο κάνει και γνωστος ζαχαροπλαστης, στελεχος του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αθανασια Φραντζιου του Σπυρογερασιμου καταδικάστηκε για δευτερη φορα από το Μονομελες Εφετειο Πειραια εκπροσωπούμενη από τον πληρεξουσιο δικηγορο της Μιχαηλ Χατζηπαναγιωτη με την αποφαση 223/2016, στην πληρωμή συνολικού ποσού 12.989 ευρώ για οφειλομενα ενοικια του παραπάνω καταστηματος το οποιο διατηρουσε στο Κερατσινι και απο το οποιο της εγινε εξωση στις 31 Ιανουαριου 2014. Μολονοτι τόσο η ιδια οσο και οι συνέταιροι της διαθετουν και δευτερο καταστημα στο Συνταγμα οδος Μητροπολεως 22 της ιδιας αλυσιδας αρνουνται να σεβαστουν τις δικαστικες αποφασεις επιθυμωντας την οικονομικη εξοντωση της ηλικιωμενης πρωην ιδιοκτήτριας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη Σουλα και τον άντρα της Θανάση, ξέρω ότι σε όλη τους τη ζωή έχουν μάθει να ζούνε εις βάρος των άλλων. Μονίμως ζητούν δανεικά από συγγενεις και φίλους τα οποία δεν επιστρέφουν ποτέ. Ταυτόχρονα κάνουν μεγάλη ζωή κυκλοφορόντας με ακριβά αυτοκίνητα και κάνοντας διακοπές σε πανάκριβα ξενοδχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με τον ίδιο τρόπο έχουν διαπεδαγωγήσει και την κόρη τους να ζει εις βάρος των άλλων.
    http://www.facebook.com/dora.micha.73?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μιχαηλ χατζηπαναγιωτησ ο χασοδικης δικηγορος που καταδικασε 2 φορες τους πελατες του. Ο συγκεκριμενος χασοδικης συνεργαζεται με τους χασοδικες «ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΣ ΛΙΑΣΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή