Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 10, 2014

Πρώτη Πανελλήνια αναφορά για τα υπόγεια τούνελ και τα παράξενα βουνά της Ρουμανίας και όχι μόνο…. Ένα συγκλονιστικό άρθρο!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πολλοί είναι αυτοί πολύ με κατηγορούν και μας κατηγορούν σαν ομάδα ότι είμαστε υπερβολικοί και μυθοπλάστες σε πολλά ζητήματα!!!!

Όμως τα δικά μας τα ζητήματα συνοδεύονται από αποδείξεις αν όχι άμεσα στα επόμενα άρθρα πάντα τις δίνουμε!!!!

Το άρθρο που ακολουθεί με τα ζητήματα που θα ειπωθούν πολλοί λίγοι το ξέρουν στον κόσμο!!!!

Έτσι αγαπητοί μου αναγνώστες είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα το μοιραστώ μαζί σας κατόπιν της αδείας του καλού μου φίλου και καθηγητή Constantin Bursuc ( Κωνσταντίν Μπουρσούκ )!!!!


Στην Ρουμανία υπάρχει το βουνό Bucegi ( Μπουτσέτζ ) όπου υπάρχουν αρκετές παράξενες ιστορίες για το βουνό!!!! Ιστορίες ότι υπάρχει είσοδος για την Μέση Γη από αυτό το βουνό, ιστορίες και θρύλοι για παράξενα όντα, εμφανίσεις από Λυκάωνες, πολλές εμφανίσεις από ΑΤΙΑ ακόμα και μια σύλληψη εσωγήινου που υπάρχει και φωτογραφική απόδειξη πιο κάτω, αλλά και αρχαιολογικά παράξενα ευρήματα!!!!!

Δύο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα στο βουνό αυτό βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 2200μ (2216μ, για να είμαστε ακριβείς):

Το ένα η Σφίγγα, ένα παλιό πέτρινο σχήμα που μοιάζει με ένα ανθρώπινο πρόσωπο, που προφανώς προέκυψε από την αιολική διάβρωση αν και κάποιοι ερευνητές λένε ότι η φύση δεν μπορεί να δώσει τέτοιο αποτέλεσμα, και δεύτερο οι βράχοι ονόματι << οι γριές >> όπου στην Ρουμανική γλώσσα είναι Babele ( Μπαμπέλε ), όπου πρόκειτε για ένα σύμπλεγμα πετρωμάτων που μοιάζουν με ανθρώπινες μορφές, τα οποία κάποιοι λένε ότι είναι simulacra και κάποιοι άλλοι από ανθρώπινη δραστηριότητα.

Οι ντόπιοι μιλούν για μια παλιά ειδική διαδρομή όπου μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε αυτά τα βουνά, που ονομάζεται << η ασημένια ζώνη του κόσμου >>, παίρνει γύρω στις 8 ώρες και είναι αρκετά δύσκολο να διαβεί, με πολλά σκαμπανεβάσματα – αλλά στο τέλος κανείς δεν αισθάνεται κουρασμένος, αλλά χαλαρός και χαρούμενος. Οι ντόπιοι λένε ότι κάποιος μάγος – αλχημιστής του 16 αιώνα τους είχε πει ότι: δεν κουράζεται κανείς από αυτήν την διαδρομή, επειδή αυτή η διαδρομή συμπίπτει με μια!;! σημαντικής ροής της ενέργειας του πλανήτη!!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι στο βουνό αυτό σε ορισμένα σημεία έχει πολύ αυξημένη περίπου κατά 80% ηλεκτρομαγνητική ενέργεια!!!! Η διαδρομή ξεκινά από Valea Doamnelor ( Βαλέα Ντοαμνελόρ όπου σημαίνει η Κοιλάδα Των Κυρίων ), και συνεχίζει ως το Omu Peak ( Όμου Πέακ με υψόμετρο 2.505μ ) εκεί βρίσκεται και το Σπήλαιο Ialomiţa ( Λαλομίτα ) όπου πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι μια από τις εισόδους της Μέσης γης . Το όνομα Λαλομίτα προήλθε από την Δακική γλώσσα, “jalomit” ( Τζαλομίτ ) που σημαίνει ” φωνάζει”, αυτό το σπήλαιο είναι γνωστό ως ένα αρχαίο μέρος όπου οι Δάκες γιόρταζαν τον θάνατο ως ένα σημαντικό γεγονός, περνώντας από τη μια ζωή στην επόμενη…

Το σπήλαιο έχει 3 επίπεδα: το πρώτο είναι για τους τουρίστες, σε σχήμα σαν ένα S!!!! Τα επόμενα δύο είναι πιο δύσκολο να τα διασχίσουν και δεν αφήνουν την ξενάγηση, αλλά κάποιοι ερευνητές λένε ότι χάθηκαν κάποιοι σπηλαιολόγοι εκεί μέσα όπου δεν βρέθηκαν ποτέ παρόλο τις έρευνες όπου έγιναν για δυο βδομάδες. Αν και λένε ότι το σπήλαιο είναι μικρό τι ψάχνανε δυο βδομάδες!;! Από την ομάδα έρευνας κάποιοι μίλησαν το 1979 και είπαν ότι έχει τεράστιες γαλαρίες όπου πηγαίνουν χιλιόμετρα προς τα κάτω, το ποιο εντυπωσιακό ήταν ότι όσο κατέβαιναν αντί να χάνεται το οξυγόνο τόσο ποιο πολύ αέρας υπήρχε όπου ερχότανε από κάτω προς τα πάνω και ήταν παγωμένος!!!! Αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω μετά από κάποια αλλόκοτα όντα που είδαν….!!!! ( Δεν έχει γίνει ποτέ γνωστό τι είδους αλλόκοτα όντα είδαν ).

Το υπόλοιπο  ΕΔΩ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου