Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2014

Γιάννενα: Βενζινάδικο "χώρεσε" 15 λίτρα περισσότερα στο ρεζερβουάρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καταγγελία για "ληστεία" σε πρατήριο υγρών καυσίμων


Στην καταγγελία του ο οδηγός αναφέρει ότι πρατήριο υγρών καυσίμων στα Γιάννενα κατάφερε να αυξήσει το όριο χωρητικότητας του ρεζερβουάρ του. Στην καταγγελία του που δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι το ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητό του VW TUAREG 2006, χωράει max 85 λίτρα όταν είναι εντελώς άδειο, καθώς έτσι ορίζει ο κατασκευαστής και ποτέ δεν έχει βάλει περισσότερο απο 80 λίτρα. Ωστόσο συνεχίζει ότι μόνο σε πρατήριο γνωστής επωνυμίας "στα Ιωάννινα στον κόμβο Εγνατίας Οδού και στην αντλία 3 μπορούν να χωρέσουν 94 λίτρα όταν ο δείκτης μου ήταν στο 1/4.Αυτός που βάζει 10-20€ δεν καταλαβαίνει την διαφορά.

Η αστυνομία δήλωσε αναρμόδια, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να καταγράψει το περιστατικό και να δεχθεί την μήνυση μου. Τα τηλέφωνα στην επιθεώρηση εμπορίου στην Περιφέρεια Ηπείρου δεν τα σηκώνει κανείς και το ΣΔΟΕ θέλει να πάω επί τόπου για να συντάξω αίτηση καταγγελίας", καταλήγει η καταγγελία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου