Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 03, 2014

Καταγγελία: Τραμπουκισμοί προϊσταμένων στο Α/Σ Ανθούσας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τι συμβαίνει όταν ένα λεωφορείο είναι ακατάλληλο για την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών του; Αποσύρεται!

Στο αμαξοστάσιο Ανθούσας όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού δεν γίνεται δεκτή η ακαταλληλότητά του και το λεωφορείο συνεχίζει το δρομολόγιο κανονικά αφού...
ο οδηγός, φοβούμενος τις απειλέςτου προϊσταμένου του, δεν μπορεί να το αποσύρει!

Αυτό το περιστατικό συνέβηκε σε εμένα την Δευτέρα 2 Ιουνίου όταν ανέλαβα βάρδια και διαπίστωσα ότι το λεωφορείο ήταν σε άθλια κατάσταση (φωτογραφικό υλικό).

Ενημέρωσα το συνεργείο για την κατάσταση του οχήματος και η απάντησή τους ήταν να το αποσύρω αφού δεν ήταν δυνατή η αντικατάστασή του.

Στο αμαξοστάσιο Ανθούσας εκτυλίχτηκε ένα απίστευτο περιστατικό, αφού ο προϊστάμενος συντήρησης με απείλησε με τα εξής λόγια: "Βλέπεις τη φάτσα μου ρε, αν φέρεις λεωφορείο ξανά με βλάβη, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει".

Συνέχισε να απειλεί και να φωνάζει κάνοντας κατάχρηση της ιδιότητάς του και απαξιώνοντας κατά τέτοιο τρόπο το πρόσωπό μου, αφού το συμβάν παρακολουθούσαν και δυο τεχνίτες.

Εν το μεταξύ οι βλάβες του λεωφορείου είχαν ως εξής:

# Ελλιπής αρ. μπάρα ασφαλείας-συγκράτησης επιβατών, ενώ η δεξιά μπάρα ήταν σπασμένη και υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα.

# Κατεστραμμένο πλαίσιο θυροδιακοπτών

# Τιμόνι σε άθλια κατάσταση όπου ήταν περιτριγυρισμένο με μαύρη μονωτική ταινία που γλιστρούσε σε κάθε κίνηση.( παροπλισμένα λεωφορεία βρίσκονται στο αμαξοστάσιο και έχουν τα άνω ανταλλακτικά ).

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποτιθέμενοι προϊστάμενοι πως την θέση που κατέχουν, δεν είναι μόνο για την επίβλεψη της σωστής λειτουργίας των κινητήρων των λεωφορείων.

Βρίσκονται σε αυτή τη θέση για την επιθεώρηση τυχόν δυσλειτουργιών από ελλιπή ή παραμορφωμένο εξοπλισμό του οχήματος, που μπορεί να γίνει αιτία ατυχήματος, τόσο για του επιβαίνοντες αλλά και για το προσωπικό κίνησης.

Όσο για τον ''τραμπούκο'' προϊστάμενό συντήρησης, καταδικάζω το γεγονός όπου και θα γίνει αναφορά από μέρους μου για την απρεπή του συμπεριφορά με τέτοιο τρόπο ώστε να του επιβληθεί συμμόρφωση.

Επιφυλάσσομαι για κάθε ενέργεια του τμήματος πειθαρχικού ελέγχου.

















Καταγγελία εργαζομένου από το αμαξοστάσιο Ανθούσας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου