Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 25, 2014

Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής των τελών κυκλοφορίας- Δείτε τι προβλέπεται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το υπουργείο Οικονομικών, προσπαθώντας να ανακουφίσει τους ιδιοκτήτες, σχεδιάζει την προώθηση ενός νέου σχεδίου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με το εν λόγω σχέδιο, προβλέπεται να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ανά έξι μήνες ή ανά τέσσερις μήνες.

Έτσι, αν κάποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να πληρώνει μόνο κατά το 2ο εξάμηνο του έτους,περίοδος που περιλαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές και τα Χριστούγεννα, 
πληρώνοντας τα μισά χρήματα. 
Μάλιστα, οι εισηγητές της πρότασης αναφέρουν ότι σε όσους εξακολουθήσουν να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας σε ετήσια βάση,θα μπορεί να γίνεται και μια έκπτωση έτσι ώστε να υπάρχει κίνητρο καταβολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου