Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 29, 2014

Διαφήμιση ΤΑΙΠΕΔ στην Ολλανδία: "Γιατί να πας μόνο διακοπές εκεί, όταν μπορείς να το αγοράσεις για πάντα;"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Καταχώρηση του ΤΑΙΠΕΔ σε ολλανδική εφημερίδα, διαφημίζει την πώληση της παραλίας στο Καλαμίτσι, 15.197 τ.μ.
Με την χαρακτηριστική φράση, "γιατί να πας μόνο διακοπές εκεί, όταν μπορείς να το
αγοράσεις για πάντα;" η ελληνική κυβέρνηση, προωθεί στο ολλανδικό κοινό την πώληση των παραλιών της Ελλάδας μέσω διαφημιστικής καταχώρησης σε εφημερίδα της χώρας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας η "καταχώρηση στην εφημερίδα είναι φανταστική – η πώληση των παραλιών είναι πραγματική. Μην περιμένεις να φτάσει σε τόσο τραγικό σημείο η κατάσταση για να ξεσηκωθείς! Τότε θα είναι πολύ αργά".


http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου