Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 24, 2014

Μήλος -Οξύνονται τα πνεύματα για το νερό: Επιστολή - Καταγγελία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανάβουν τα αίματα, αλλά δεν υπάρχει νερό τα τα σβήσει...
Κάπως έτσι φαίνεται ότι συμβαίνει στην Πλάκα, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία - επιστολή που λάβαμε από την κυρία Αντωνία Βενιζέλου.


 Το πλήρες κείμενο της επιστολής, με την οποία καταγγέλλει τον Δήμαρχο κ. Δαμουλάκη, έχει ως εξής: "Σήμερα 21/8/2014 και ώρα 1:30μ.μ. πήρα τηλέφωνο τον αρμόδιο για το νερό αντιδήμαρχο ο οποίος απουσίαζε. Στη συνέχεια ζήτησα και μίλησα με τον Δήμαρχο κ. Δαμουλάκη.

Στον κ. Δαμουλάκη ανέφερα ότι από χθες το απόγευμα η Πλάκα δεν έχει νερό χωρίς καμία ειδοποίηση και ζήτησα να ανακοινώσει το ωράριο υδροδότησης ή μη της Πλάκας για να γλυτώσουν όσα πλυντήρια ρούχων και πιάτων έχουν απομείνει. Του ανέφερα επίσης ότι πριν λίγο υπάλληλος του (υδραυλικός του Δήμου) που συνάντησα και ρώτησα πότε θα ανοίξει το νερό του Κάστρου μου απάντησε «έχει νερό».

 Ο κ. Δαμουλάκης μου είπε ότι η Πλάκα έχει ανελλιπώς νερό και να βάλω διπλά γυαλιά για να βλέπω. Ενώ εγώ του μίλαγα στον πληθυντικό εκνευρισμένος για την ενόχληση μου μίλαγε στον ενικό και όταν του είπα να μου μιλάτε όπως σας μιλάω στον πληθυντικό μου είπε «βρε άντε πάγαινε από ‘δω» και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

 Για του λόγου το αληθές την συνομιλία άκουσαν 2 ακόμα άτομα, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο, μέσω ανοιχτής ακρόασης
." Βενιζέλου Αντωνία
Πλάκα, Μήλος
1/08/2014


Πηγή: MilosLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου