Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2014

Δύο νεκροί από πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 9 το βράδυ, στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται στην
οδό Ιπποκράτους 4, στο Παλαιό Φάληρο.
Οι καπνοί της φωτιάς τύλιξαν το κτίριο, με συνέπεια οι πυροσβέστες να μην γνωρίζουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό. Μία γυναίκα υπέστη αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις, όπως και ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίζεται σε νοσοκομείο, καθώς βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δύο νεκροί από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο
Ένας Αρχιπυροσβέστης, 33 ετών, και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στις 21.00, σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών επί της οδού Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Στη 01:05 τα ξημερώματα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένας πυροσβέστης και μία ένοικος της πολυκατοικίας στον δεύτερο όροφο έχασαν τη ζωή τους.

Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, δεν υπήρξαν πληροφορίες για τον απεγκλωβισμό άλλων ανθρώπων από τους ορόφους.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο του κτιρίου, σε κατάστημα με υδραυλικά είδη, όπου υπάρχουν ποσότητες ασετιλίνης και έχουν σημειωθεί εκρήξεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ολόκληρη η πολυκατοικία αλλά και η γύρω περιοχή γέμισε με καπνούς.
Οι δύο πάνω όροφοι του κτιρίου ενδέχεται να είναι κατοικημένοι, με την Πυροσβεστική να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.
Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ επί τόπου βρίσκονται δύο κλιμακοφόρα οχήματα για να βοηθήσουν σε τυχόν απεγκλωβισμούς.
Στο χώρο έχουν σπεύσει επίσης ασθενοφόρα και οχήματα της ΔΕΗ.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου