Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 19, 2015

Ενιαίο Φόρο Ακίνητων προωθούν οι βουλευτές που καταψήφισαν τον Προκόπη Παυλόπουλο!

ΒΟΥΛΗ-  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ''SIEMENS'' »// ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
Για ενορχηστρωμένη προσπάθεια οικονομικής του εξόντωσης κάνει λόγο ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!
Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από την πανηγυρική εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του ανώτατου πολιτειακού αξιώματος (233 ψήφοι), και οι αντιδράσεις μεγάλης μερίδας βουλευτών για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε κυριολεκτικά να κωπάσουν.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η δημοσιοποιηθείσα πριν λίγο πρόθεση των βουλευτών που δεν στήριξαν την υποψηφιότητα Παυλόπουλου να φέρουν προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει Ενιαίο Φόρο Ακίνητων.

Ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης στην οποία μέχρι στιγμής δηλώνουν ότι συμμετέχουν και οι 67 βουλευτές που δεν υπερψήφισαν τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίαςείναι κάτι παραπάνω από προφανής:

Να εκμεταλλευθούν με τον πιο βάναυσο τρόπο το γνωστό σε όλους ελάττωμα του προέδρου να μένει για δεκάδες ώρες καθημερινά ακίνητος προκειμένου μέσω του φόρου αυτού να τον οδηγήσουν στην πλήρη οικονομική εξαθλίωση.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί για το αντάρτικό αυτό που έχει αρχίσει να σχεδιάζεται εναντίον του και θεωρεί πως πίσω από αυτή την ανίερη συμμαχία όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε κρύβονται κυρίως δυσαρεστημένοι βουλευτές του ΚΚΕ που θέλουν να τον εκδικηθούν για την ακινησία που είχε επιδείξει κατά τη διάρκεια της επίθεσης που είχε δεχθεί η συντρόφισσά τους Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά για τις ατελείωτες ώρες που παραμένω ακίνητος και απαθής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευθούν οι συγκεκριμένοι βουλευτές και με τον φόρο αυτό που σχεδιάζουν να με εξοντώσουν οικονομικά.

Πρόκειται για ενορχηστρωμένο σχέδιο μίας ανίερης συμμαχίας εναντίον μου.

Είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται οι βουλευτές του ΚΚΕ που ακόμη μου κρατάνε κακία για την ψύχραιμη και αξιέπαινη στάση που είχα δείξει τότε που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού η κυρία Κανέλλη.

Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και στην περίπτωση που ο Ενιαίος Φόρος Ακίνητων έρθει προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο, να καταψηφιστεί πανηγυρικά από την πλειοψηφία των εκλεγμένων βουλευτών».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας με παρέμβασή του σε γνωστό ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου