Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2015

Προσπαθούσε να πιάσει ένα αδέσποτο κουτάβι. Μέχρι που εμφανίστηκε η μητέρα του!

Η οργάνωση «Ελπίδα για τα κουτάβια» ενημερώθηκε από κάποιον περαστικό ότι δυο σκυλιά ζουν κοντά σε ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο. Η μητέρα και το κουτάβι της ήταν πεινασμένα, εξαθλιωμένα και τρόμαζαν κάθε φορά που συναντούσαν κάποιον άνθρωπο. Όταν οι άνθρωποι της φιλοζωικής οργάνωσης έφτασαν στο σημείο, ο ένας από αυτούς, ο Ελδάδ, εξέφρασε την ανησυχία ότι το σκυλί θα τρέξει να περάσει μέσα από ένα άνοιγμα που υπήρχε στον κοντινό φράχτη και θα κατέληγε στον αυτοκινητόδρομο.

 Το βίντεο που ακολουθεί είναι απλά εκπληκτικό. Έχουμε δει και άλλες όμορφες διασώσεις της οργάνωσης «Ελπίδα για τα σκυλιά» αλλά η συγκεκριμένη μάλλον είναι λίγο πιο ιδιαίτερη. Όταν τελικά ο Ελδάδ καταφέρνει τελικά να παγιδεύσει το κουτάβι, τρέχει πάνω του η τρομαγμένη μητέρα για να προστατεύσει το μωρό της. 
Δεν γνώριζε όμως, ότι ο Ελδάδ δεν θα τους έκανε κακό. Ότι οι άνθρωποι της οργάνωσης ήθελαν να τους προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Οι κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούσαν να προσφέρουν λίγη τροφή σε μαμά και γιο, τους είχαν δώσει και ονόματα. Η μαμά λέγεται Oreo και το μωρό της Cookie Monster. 
Πρέπει να δείτε τα χαρούμενα πρόσωπα τους στο τέλος. Η Oreo και ο Cookie Monster σήμερα περιμένουν να βρουν κάποιο σπίτι που θα τους φιλοξενήσει. Μακάρι αυτός που θα προσφερθεί, να μην τους χωρίσει. Να υιοθετήσει και τους δυο. 

Δείτε το βίντεο και αν σας αρέσει μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου