Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Ποιος είναι ο Σπ. Καββαδίας: Δολοφόνησε τη γυναίκα του και εξαφάνισε το πτώμα – Η συγκλονιστική μαρτυρία της κόρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας στυγερός εγκληματίας, ο οποίος δεν δίστασε να δολοφονήσει τη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια της κόρης του,
και να εξαφανίσει το πτώμα της, είναι ο Σπύρος Καββαδίας, που συνελήφθη σήμερα στον Κολωνό.


Τα εγκλήματα του Καββαδία είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, το 1998, και πιθανόν να μην είχαν αποκαλυφθεί ποτέ χωρίς τη συμβολή της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο Καββαδίας ζούσε με την 27χρονη σύζυγό του Τάνια Χαριτοπούλου και την κορούλα τους, στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Μετά από έντονο καυγά, τη δολοφονεί και εξαφανίζει το πτώμα της. Χαρακτηριστικό του στυγερού εγκλήματος και της προσπάθειας συγκάλυψης του από την πλευρά του δράστη, είναι ότι ίχνη αίματος βρέθηκαν στην μπανιέρα του σπιτιού και ίχνη σάρκας κάτω από το καπάκι της τουαλέτας, κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε “σκουριά”.

Τα αποτελέσματα όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για κομμάτια από το σώμα της άτυχης γυναίκας του.

Η δολοφονία “έδεσε” και με τη συγκλονιστική μαρτυρία της κόρης του για την επίμαχη βραδιά...

«Ο μπαμπάς άρχισε να τραβάει από τα μαλλιά τη μαμά. Εκείνη άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Μετά την έβαλε στο κρεβάτι, της έβαλε στο πρόσωπο δύο μαξιλάρια και η μαμά κοιμήθηκε», είχε αποκαλύψει το κορίτσι.

Σκληρός και αμετανόητος, ο Σπύρος Καββαδίας είχε δηλώσει ο ίδιος την εξαφάνιση της αδικοχαμένης Τάνιας, ισχυριζόμενος πως τον εγκατέλειψε για κάποιον άλλο άνδρα ενώ προσκόμιζε στα μέσα ενημέρωσης πλαστά έγγραφα που “αποδείκνυαν” ότι ζούσε ακόμη στο εξωτερικό.






Μέσα από την έρευνα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” είχε αποκαλυφθεί και η δεύτερη δολοφονία που είχε διαπράξει, νωρίτερα ο Σπύρος Καββαδίας.

Πρόκειται για την τότε σύντροφό του Νικόλ Κίρχνερ, με την οποία συζούσε επτά χρόνια και την οποία κακοποιούσε συστηματικά. Όταν εκείνη μεταφέρθηκε σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών, κατάφερε να την εντοπίσει και να την σκοτώσει.

Στη συνέχεια, ήρθε στην Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία και φορώντας περούκες και προσποιούμενος τον πλούσιο επιχειρηματία γνώρισε και παντρεύτηκε την άτυχη Τάνια.

Ο Καββαδίας δεν ομολόγησε ποτέ τους φόνους που διέπραξε και για τους οποίους καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τεσσάρων ετών, δύο μηνών και δεκαπέντε ημερών.

Δείτε τι είχε δηλώσει στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές της Θεσσαλονίκης.





Το 2014, μετά από 10ημερη άδεια που έλαβε από το Δραπέτευσε Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων, όπου εξέτιε την ποινή του, εξαφανίστηκε.


Διαβάστε Ο επικίνδυνος κακοποιός απειλούσε την Νικολούλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου