Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Λάρισα: Ο παπάς αποδείχθηκε... γλεντζές! Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να έκανε Μεγαλοβδομαδιάτικα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο ιερέας με το ράσο ανέβηκε στην πίστα του μαγαζιού και χόρευε ζεμπεκιά μέχρι πρωίας ενώ από κάτω οι χριστιανοί... σταυροκοπιούνταν!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λάρισας.

Και εντάξει, το να πάει ένας ιερέας σε νυχτερινό μαγαζί μπορεί να πει κανείς πως άνθρωπος του Θεού είναι και αυτός, μπορεί μια στις τόσες να θέλει να γλεντήσει. Εδώ όμως το... πρωτόγνωρο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας παπάς πήγε στα μπουζούκια αλλά ότι το έκανε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα! Την ώρα που φουντώνει το Θείο Δράμα, νηστεύουμε και επικρατεί κατανυκτικό κλίμα... Δεν είναι ΚΟΥΦΟ αυτό;

Ο συγκεκριμένος παπάς όμως δεν αρκέστηκε σε ένα πέρασμα από το νυχτερινό κέντρο για να πιει τα ποτά του. Όχι βέβαια. Ο άνθρωπος πήγε να το κάψει!

Όταν μάλιστα άκουσε να παίζει η ορχήστρα (βαλτοί ήταν;) το ''Εδώ Παπάς Εκεί Παπάς - που είν' ο Παπάς που είν' ο παπάς'', μεράκλωσε ο πάτερ και σηκώθηκε στην πίστα να ρίξει τις στροφές του. Έκπληκτοι οι θαμώνες αλλά ακόμη και οι τραγουδιστές, μαθαίνουμε, στο κέντρο διασκέδασης τον έβλεπαν να κάνει τις στροφές του σαν να μην τρέχει τίποτα... Σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο ξημερώματα Μεγάλης Τετάρτης να χορεύει παπάς ζεϊμπεκιά στην πίστα!

Κατόπιν τούτου και λίγο πριν ξημερώσει, ο ιερέας αποχώρησε γιατί το πρωί είχε να πάει και στην εκκλησία της ενορίας του... 
Σώσον Κύριε τον λαό Σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου