Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 09, 2015

Eνα τέχνασμα για να ξεφλουδίζετε εύκολα τα βρασμένα αυγά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αν ψάχνετε έναν αβίαστο τρόπο για να ξεφλουδίζετε τα αυγά σας, δοκιμάστε το παρακάτω τέχνασμα με την μαγειρική σόδα!


Η μαγειρική σόδα προσθέτει αλκαλικότητα στο νερό, η οποία θα κάνει τα κελύφη σκληρά και έτσι θα είναι πιο εύκολο να τα αφαιρέσετε.


Τι θα χρειαστείτε
Αυγά
Κατσαρόλα με καπάκι
Νερό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα


Τοποθετήστε τον επιθυμητό αριθμό αυγών σε μια κατσαρόλα. Τοποθετείστε κρύο νερό και σιγουρευτείτε ότι το νερό καλύπτει πλήρως τα αυγά.

Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και 1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στο νερό.

Αφήστε τα αυγά σε ζεστό νερό για 10 έως 15 λεπτά.

Αφήστε τα αυγά να κρυώσουν εντελώς πριν ξεκινήσετε το ξεφλούδισμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου