Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 03, 2015

Τα τυροπιτάκια της μαμάς (μου)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ειναι μια γευστικη απολαυση. Να φανταστειτε εγω το τυρι δεν το τρω σε πιτες ή τυροπιτακια αλλα εδω τρελαίνομαι...

1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500γρ)
1 γιαουρτάκι (200γρ)
2 αυγά
τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας όσο θέλετε
8 φέτες κομμένο μπέικον
αραβοσιτέλαιο (όσο χωράει το κυπελάκι από το γιαούρτι - θα το γεμίσετε όταν αδειάσετε το γιαουρτάκι)


Πώς το κάνουμε: 
1) Ρίχνουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη 
2) και τα ανακατεύουμε. 
3) Πλαθουμε σε μπαλιτσες τα τυροπιτακι και τα παταμε λιγο (οπως στη φωτο). 
4) Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 20'. 

Λίγα μυστικά ακόμα 

Εγώ χρησιμοποιώ κόκκινη φαρίνα Γιώργης και γιαούρτι Φάγε. 



Ευχαριστούμε την Ναυσικά για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

sintagespareas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου