Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 20, 2015

Σάλος στην Ιταλία μετά τις τόπλες φωτογραφίες της κυρίας υπουργού

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες υπάρξεις της ιταλικής κυβέρνησης, η Μαρία Έλενα Μπόσκι, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε την ώρα που έκανε μπάνιο τόπλες σε πολυσύχναστη παραλία

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi και δείχνουν την υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο να κάνει μπάνιο τόπλες στην πολυσύχναστη παραλία Versilia της Τοσκάνης.






Η 33χρονη Μαρία Έλενα Μπόσκι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής, ενώ δεν έχει αντιληφθεί την παρουσία των παπαράτσι.





Πάντως, οι συμπατριώτες της δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις νέες φωτογραφίες της υπουργού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ εκείνων που την υπερασπίζονται και εκείνων που της ασκούν κριτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου