Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2015

Μίνι διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΟΑΚΑ!



Με 1’49’’ στο ρολόι και το σκορ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κράσνι να είναι 77-77, υπήρξε διακοπή στο ΟΑΚΑ λόγω επεισοδίων!

Ο πρόεδρος της Κράσνι, που τα κάνει… όλα και συμφέρει και καθόταν στον πάγκο της ομάδας του από την αρχή του παιχνιδιού, αποφάσισε να προκαλέσει τον κόσμο της ΑΕΚ! Ο Γερασιμένκο σηκώθηκε από τον πάγκο κι έδειχνε στον κόσμο τη φανέλα του, ζητώντας τους επί της ουσίας να… πετάξουν αντικείμενα στο γήπεδο! Οι οπαδοί της Ένωσης δεν συγκρατήθηκαν, κακώς, με αποτέλεσμα να πετάξουν αντικείμενα στο παρκέ και να υπάρξει διακοπή!

Οι Ρώσοι έφυγαν… σφαίρα στα αποδυτήρια, αλλά διαιτητές και γραμματεία τους ενημέρωσαν πως δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο. Έτσι, μετά από περίπου δυο λεπτά επέστρεψαν, ο Γερασιμένκο στράφηκε στις κερκίδες και ζήτησε συγγνώμη για τις προκλήσεις (!) με την ένταση να εκτονώνεται και το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου