Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 12, 2015

"Στο εσωτερικό του μοναδικού 7 άστερου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι!!" (Εικόνες)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το ξενοδοχείο Burj Al Arab στο Ντουμπάι, διαμορφώθηκε στα 1.053 πόδια ύψος και είναι το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και έχει περιγραφεί ως το "μόνο επτά αστέρων ξενοδοχείο στον κόσμο." Ανάλογα με το χρόνο και τη διαθεσιμότητα, η παραμονή στο Burj Al Arab, το οποίο άνοιξε το 1999, μπορεί να ξεκινήσει από τα $ 1.000 για μια νύχτα και για την σουίτα ενός υπνοδωματίου πάνω από $ 20.000 τη βραδιά για δύο άτομα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Royal Suite. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν να τους παραλάβουν από το αεροδρόμιο με μια λευκή Rolls Royce Phantom με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους σοφέρ με Rolls Royce στον κόσμο για AED 900- AED 1300 ( $ 250- $ 300). Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να μεταφερθούν με ελικόπτερο ή Mercedes.


Ένα ελικοδρόμιο βρίσκεται στην κορυφή στον 28ο όροφο του κτιρίου και καλωσορίζει τους επισκέπτες που πληρώνουν AED 10,000 (περίπου $ 2.700) για μια βόλτα 15 λεπτών γύρω από την πόλη. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εξωτικό ενυδρείο με μια πλήρη ομάδα θαλάσσιων βιολόγων για να φροντίζουν την καλή διαβίωση των ψαριών και των καρχαριών.

Κάθε μια από τις 202 σουίτες του ξενοδοχείου βρίσκεται σε δύο ορόφους υψηλού και είναι διακοσμημένες με κομψά έπιπλα και χαλιά.
Η Βασιλική Σουίτα του ξενοδοχείου είναι 8.395 τετραγωνικά πόδια του χώρου και έρχεται με δύο υπνοδωμάτια ,δύο πλήρους μεγέθους τζακούζι και δύο ντους ψιλής βροχής . Οι ντουλάπες και το μπάνιο είναι εξοπλισμένα με προϊόντα Hermes. Η Royal Suite περιλαμβάνει επίσης ένα σαλόνι, μια βιβλιοθήκη και ένα σινεμά.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν γραφεία που έχουν είτε ένα Macbook ή ένα επίχρυσο iPad. Οι τηλεοράσεις που προκύπτουν από τα γραφεία μαόνι ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο που ελέγχει επίσης τα ρολά, τις πόρτες και να κινητοποιήσει έναν μπάτλερ από το προσωπικό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το Burj Al Arab στελεχώνεται από μια ομάδα 1.500 εργαζομένων οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες εντολές, όπως η προμήθεια εξωτικών καμήλων ή να μαγειρέψει ο σεφ έναν κροκόδειλο.
Κάθε λίγες ώρες το προσωπικό φέρνει δωρεάν φρέσκα τρόφιμα που κυμαίνονται από φρέσκα φρούτα με σοκολάτα η διάφορα άλλα επιδόρπια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εννέα μπαρ και εστιατόρια, καθώς και ένα σπα με γυμναστήριο.





































apisteuta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου