Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 11, 2015

Πήγε με παντρεμένη, ανέβασε «αποδείξεις» και τάγκαρε τον άντρα της!



Ο Bilzerian πέρασε ένα βράδυ με μια παντρεμένη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία-απόδειξη και σαν να μην έφτανε αυτό τάγκαρε τον άντρα της.






Για όσους δεν τον ξέρουν, ο τύπος είναι ένας πολυεκατομμυριούχος που απλά κάνει διαρκώς την πλάκα του γιατί... δεν έχει τίποτα άλλο να ασχοληθεί. Ο λόγος για τον Dan Bilzerian, ο οποίος είναι κάτι σαν την Κιμ Καρντάσιαν αλλά στο αρσενικό και ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή ΜΜΕ με τα κατορθώματά του.

Το τελευταίο από αυτά έχει να κάνει με την εξής ιστορία:

Ο Bilzerian πέρασε ένα βράδυ ερωτικών περιπτύξεων με την γυναίκα του CEO του BodyBuilding.com, Ryan DeLuca. Όταν ο τελευταίος τον ανακάλυψε τον πήρε τηλέφωνο και οι δύο άντρες τσακώθηκαν τηλεφωνικά.

Στην συνέχεια, ο Bilzerian ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα πάνω στη φωτογραφί έκανε tag τον DeLuca! Το Instagram κατέβασε την ανάρτηση αλλά το περιστατικό είχε ήδη διαδοθεί παγκοσμίως...

Η απάντηση του DeLuca ήταν η παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου