Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 14, 2015

Οι Γερμανοί είναι … μεγάλα λαμόγια !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
mini-sexy_girl_in_aqua_top

Τελικά, φαίνεται ότι οι Γερμανοί είναι μεγάλοι απατεώνες… Μετά την VW, που πείραξε το λογισμικό στα αυτοκίνητα, άλλη μια γερμανική εταιρεία βρίσκεται στα δικαστήρια, γιατί εξαπάτησε τους καταναλωτές.

Πρόκειται για την Einhorn, την εταιρεία που κατασκευάζει προφυλακτικά και η οποία είχε λανσάρει στην αγορά ένα προφυλακτικό, το οποίο υποσχόταν στους άντρες που θα το φορούσαν πολλαπλούς οργασμούς!

Η διαφημιστική καμπάνια έλεγε ότι ένα κουτί των 12 τεμαχίων, προσφέρει 21 οργασμούς, δηλαδή 3 οργασμοί ανά προφυλακτικό!

Το δικαστήριο του Βερολίνου, στο οποίο προσέφυγε ανταγωνίστρια εταιρεία, αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του στις 26 Νοεμβρίου και μάλλον θα είναι καταδικαστική, καθώς, όπως είπε η πρόεδρος, Johanna Brueckner-Hofmann, το σύνθημα είναι παραπλανητικό για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πολλές φορές το κάθε προφυλακτικό βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Η Einhorn υποστήριξε ότι το σύνθημα ήταν προφανώς αστείο, αλλά δεν φαίνεται ότι έπεισε τους δικαστές.
69magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου