Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 06, 2016

Η Σπηλιά αυτή άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό- Το εσωτερικό της μαγεύει (φωτό, vid)



Η Κίνα έχει πλούσια ιστορία η οποία φτάνει μέχρι τους προϊστορικούς χρόνους και κάθε χρόνο ανακαλύπτονται όλο και περισσότερα για τον απίθανο πολιτισμό της.


Πρόσφατα, ψηφίστηκε να ανοιχτεί για το κοινό μετά από πολλά χρόνια ένας ναός, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια της Δυναστείας των Tang τον 7ο αιώνα.



Ο ναός θα ανοίξει στις 10 Μαρτίου για να θαυμάσει το κοινό το πανέμορφο εσωτερικό του. Λόγω της μεγάλης αξίας πολλών αντικειμένων παρέμενε κλειστός προκειμένου να προστατευτεί.



Ο ναός αποτελείται από τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.300 σπηλαίων τα οποία ενώθηκαν με μαγικό τρόπο.





Μέσα από τα έργα τέχνης οι ιστορικοί κατάφεραν να τοποθετήσουν χρονικά την κατασκευή του ναού στη Δυναστεία των Tang.



Κάποια από τα αγάλματα είναι τεράστια!



Δυστυχώς, πολλά αγάλματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης της Κίνας, ανάμεσα στο 1966 και το 1976.



Ωστόσο, μετά από πολλή δουλειά πολλές από τις σπηλιές έχουν αποκατασταθεί και είναι έτοιμες να υποδεχτούν το κοινό.



Θα θέλατε να επισκεφτείτε αυτόν τον εντυπωσιακό ναό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου