
Οδηγίες σε δημοτικές υπαλλήλους στην Ολλάνδία: «Οι εργαζόμενες δεν πρέπει να φοράνε φούστες ή φορέματα που φτάνουν πάνω από το γόνατο».
Οι υπεύθυνοι της πισίνας Ερικσντάλσμπαντετ στη Στοκχόλμη αποφάσισαν να χωρίσουν τα τζακούζι σε ανδρών και γυναικών έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις.
Στη Γερμανία,η διεύθυνση των σιδηροδρομικών σταθμών αποφάσισε να εισαγάγει «βαγόνια γυναικών» στο δρομολόγιο Λειψία – Χέμνιτς της Σαξονίας.
Ο ηγέτης των βρετανών Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, είχε ταχθεί υπέρ ενός ανάλογου μέτρου ώστε «να αποφεύγονται οι σεξουαλικές επιθέσεις».
Στη βαυαρική πόλη Πόκινγκ ο διευθυντής σχολείου που γειτονεύει με κέντρο φιλοξενίας Σύρων έστειλε επιστολή στις οικογένειες με την οποία συμβούλευε να αποφεύγονται οι υπερβολές στο ντύσιμο για να «μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις».
Ευτυχώς που η Ευρώπη δεν απαρνείται τις αξίες της!!!
Θάνος Τζήμερος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου