Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Χωριό του Άγιου Βασίλη - Ροβανιέμι Live Camera

LIVE Camera Χωριό του Άγιου Βασίλη - Ροβανιέμι | SkylineWebcams

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μεγάλη Ανατροπή στο ΦΟΝΟ του καπετάνιου!! Η μαύρη χήρα κατά την διάρκεια …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές ο Ανακριτής ολοκλήρωσε το έργο του. Από την έρευνα του δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως υπήρχε συνεργός της χήρας στο έγκλημα.

Ο Ανακριτής έστειλε τη δικογραφία στον Εισαγγελέα και αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης. Εκτιμάται πως η υπόθεση θα εκδικαστεί μέχρι τα μέσα καλοκαιριού.

Την ίδια ώρα η χήρα του καπετάνιου που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος δύο αστυνομικών του τμήματος Ναυπλίου και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Η 37χρονη Δήμητρα Βούλγαρη -Λάμπρου επιμένει πως κατά τη διάρκεια της προανάκρισης δεν ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της και καταγγέλλει πως κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά.

Πριν λίγο καιρό το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου είχε απορρίψει με βούλευμα του όλα τα αιτήματα της για ακύρωση ένορκων και προφορικών καταθέσεων καθώς και για αποφυλάκιση της. Μάλιστα διέταξε παράταση της προφυλάκισης για ακόμα έξι μήνες.

Ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων, βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού του παιδικού του φίλου Τάκη στην Κοιλάδα Αργολίδας. Τον Ιούλιο του 2015 η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της σχεδόν οκτώ μήνες μετά το έγκλημα και μετά την ανακάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου