Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 17, 2016

Θεσπρωτία: Στα χέρια της αστυνομίας ένας ύποπτος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που αποκεφάλισαν 26χρονο Αλβανό, στην περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

Μετά τον εντοπισμό του ακέφαλου σώματος και την εξιχνίαση του εγκλήματος, οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός υπόπτου, βοσκού, αλβανικής καταγωγής από παραμεθόριο χωριό των Ιωαννίνων, καθώς το νούμερο του ήταν στη λίστα των κλήσεων του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός ύποπτος φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την άγρια δολοφονία, «φωτογραφίζοντας» δύο ομοεθνείς του, ένας από τους οποίους αναχώρησε για Αλβανία -πιθανόν μαζί το αποκομμένο κεφάλι του θύματος- και ένας στην Αθήνα, όπου φέρεται να ζει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο προσαχθείς ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών. Έγινε μάλιστα και αναπαράσταση του εγκλήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως ερευνά όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των ισχυρισμών του υπόπτου, αναζητώντας παράλληλα το ακριβές κίνητρο του φόνου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία, ο 26χρονος ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά την αποφυλάκισή του το θύμα ήλθε στη χώρα μας όπου εργαζόταν ως κτηνοτρόφος, ενώ σε γειτονική περιοχή διέμενε και στενός συγγενής του, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας στην εν εξελίξει αστυνομική έρευνα. Πριν από τον αποκεφαλισμό, το θύμα είχε πυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου